MES_Meat - управління м'ясопереробкою

MES_Meat - управління м'ясопереробкою

Програмне забезпечення для управління м’ясною, птахопереробною галузями та рибними господарствами

Про систему

MES_Meat – сучасна спеціалізована система для управління м’ясопереробкою, яка успішно застосовується як на великих, так і на малих виробництвах.

В основі MES_Meat – фіксування/формування бухгалтерських та управлінських документів про виробництво продукції у реальному часі.

MES_Meat – відмінне рішення для підприємства, що планує здійснювати контроль кожної стадії виробництва та зменшити витрати.

Застосування MES_Meat дозволяє значно підвищити ефективність роботи виробництва, швидкість і точність формування замовлень, отримувати точну інформацію про залишки на складі в ERP-системі, контролювати операції всіх співробітників/цехів/відділів і мотивувати їх до ефективної роботи.

Почніть роботу на Вашому виробництві по-новому з MES_Meat!

Основні переваги MES_Meat

Спрощуйте процеси за допомогою єдиної інформаційної бази

Отримуйте інформацію про стан справ Вашого бізнесу на основі даних у режимі реального часу, що зібрані та доступні в єдиному інформаційному полі.

Прискорюйте процес прийняття рішень за допомогою аналітики

Спрощуйте до максимуму процеси зберігання та обробки інформації, щоб повністю розуміти стан Вашого бізнесу.

Знижуйте комплаєнс-ризики за допомогою активної, прогнозованої системи відстеження

Встановлюйте відстеження та стандартизацію процесів управління ланцюжками постачання.

Можливості MES_Meat

Точність планування та контролю

  • Забезпечуйте новий рівень взаємозв’язків між користувачами.
  • Оптимізуйте процес закупівель на основі розроблених та імплементованих стратегій планування.
  • Контролюйте поточні та майбутні потреби компанії, що базуються на інформації про продажі, оперативне планування та попит клієнтів.

Спрощуйте операції за допомогою вдосконаленого процесу закупівель

  • Використовуйте можливість автоматичного ціноутворення, скорочуючи час та уникаючи помилок.
  • Забезпечуйте надійний і стабільний потік тварин, птиці, риби та м’яса.
  • Класифікуйте тварини та контролюйте їх походження.

Керуйте процесами м’ясопереробки

  • Скорочуйте збитки, що спричинені недостатньою кількістю запасів на виробництві.
  • Покращуйте точність планування, процеси інвентаризації та аналіз попиту клієнтів на ринку.
  • Приймайте своєчасні й ефективні рішення.

Контрольні точки м'ясопереробного комплексу

Прийом сировини

Основні завдання контрольної точки:

  • виконати зважування сировини з урахуванням ваги тари;
  • визначити вагу нетто прийнятої сировини для звірки з документами постачання;
  • зафіксувати основні параметри прийнятої сировини: температура, вологість, постачальник, дата виготовлення і термін придатності;
  • створити партії сировини і надрукувати етикетки для кожної партії;
  • передати сировину на лабораторний аналіз;
  • визначити документ, на основі якого відбувається надходження від постачальника;
  • вказати тип, місткість і кількість тари для зберігання сировини;
  • вказати статус замовлення;
  • можливість вибору друку етикетки для цілої партії чи для кожної тари.

Серійне виробництво: обвалка

Основні завдання контрольної точки:

  • зробити вибір серії забою/групи продукції/продукції;
  • виконати зважування сировини, отриманої після обвалки;
  • сформувати партії та підготувати етикетки;
  • вказати специфікацію продукції;
  • визначити втрати від переробки;
  • передавати у виробництво цілу партію або лише певні ящики з сировиною;
  • відстежувати сировину, що передана у виробництво.

Серійне виробництво: вакумація, заморозка, переробка

Основні завдання контрольної точки:

  • контрольне зважування сировини на тарі;
  • сканування партії, що списується у виробництво;
  • облік передачі сировини у виробництво.

Відвантаження готової продукції

Основні завдання контрольної точки:

  • оформлення замовлень постачальникам і контроль їх виконання;
  • сканування партії готової продукції, що відвантажується;
  • контрольне зважування готової продукції;
  • фіксація відвантаження та друк етикетки для клієнта;
  • друк логістичних етикеток;
  • формування маршрутів для постачання продукції на основі замовлень клієнтів;
  • зазначення кількості тари або ваги готової продукції;
  • визначити кількість і надрукувати стікери;
  • відстежувати побажання покупців щодо кількості/розміру та форми товару;
  • визначати відхилення між замовленням і фактичною відгрузкою.

Переміщення між складами

Основні завдання контрольної точки:

  • сканування партії продукції;
  • вказати склад для переміщення;
  • вказати кількість ящиків або партію та провести зважування.

Чому обирають MES_Meat?

Функціональність

Відслідковуйте інформацію про етапи виробництва у режимі реального часу

Простежуваність Виробництва

Система фіксує факт виконання кожного виробничиного етапу: від поступлення сировини до відвантаження готової продукції клієнту згідно з стандартом HACCP

Гнучкість

Система легко адаптується до потреб компаній, що постійно змінюються

Інтеграція

MES_Meat легко інтегрується з промисловим обладнанням та іншим програмним забезпеченням

Масштабованість

Ви маєте можливість розширити функціонал MES_Meat у будь-який момент, інвестувавши у нові модулі програми

Спеціалізація

Система призначена для автоматизації процесів MES-рівня для м'ясопереробки

Ми пропонуємо:

  • професійну систему для управління м’ясопереробкою, яка значно підвищить ефективність роботи;
  • величезний функціонал і гнучкість налаштувань системи, які дозволяють автоматизувати складні процеси будь-якого виробництва;
  • перевірені методики і досвід фахівців для швидкого впровадження системи;
  • гарантовану високу швидкість і надійність роботи;
  • доступну вартість проєкту і гарантії.

Економічний ефект від впровадження MES_Meat:

Зниження виробничих витрат
15%
Зниження собівартості продукції, що випускається
12%
Підвищення загальної продуктивності на
60%
Продуктивність праці виробничого персоналу зросла
15%
Скорочення часу формування оперативних звітів на
80%

Обладнання для системи MES_Meat

Компанія Business Evolution є офіційним постачальником спеціалізованого обладнання для автоматизації виробничих цехів

Принтери етикеток

Принтер штрих-кодів - важливий елемент автоматизації виробництва

Мобільні термінали

Роботу сучасного підприємства не можна уявити без терміналів збору даних

Сканери штрих-кодів

Ручні сканери штрих-коду - економне і ефективне рішення

Захищені промислові комп'ютери

Багатофункціональні контактні промислові термінали, які призначені для використання у виробничих цехах

Сервери та комплектуючі, ПЗ

Основа системи повинна бути надійною

Витратні матеріали

Ваші принтери будуть задоволені!

Шафи із нержавіючої харчової сталі

Шафи спроектовані для монтажу електротехнічного обладнання

Ваги платформні

Призначені для статичного зважування готової продукції/сировини на складах та цехах підприємств різних галузей

Захищені планшети

Високий рівень пило-вологозахисту та ударостійкість дозволяють використовувати планшет в жорстких умовах складів та цехів

Наші спеціалісти готові встановити, протестувати та налаштувати обладнання у Вас на виробництві.